Zdravé deti a štíhla maminka

 Áno, presne taký je výsledok po zavedení jednoduchých princípov do vášho života. Jednoduché postupy, ako variť pre zdravé deti a zároveň maminka prirodzeným stravovaním chudne na svoju prirodzenú váhu, s plným bruškom, bez nutného pohybu navyše, aj keď si dá čosi sladké. 

PRIRODZENÁ STRAVA TOTIŽ VEDIE KU PRIRODZENEJ VÁHE, čo je štíhla maminka.

ONLINE KURZY PRE TÝCH, KTORÍ SA ROZHODLI MAŤ RÝCHLE VÝSLEDKY
JEDNODUCHOU A PRIRODZENOU CESTOU.

Musím sa vám s niečím zdôveriť. Online program Komplexné zdravie detí je moja srdcovka. 2-mesačný program, 9 LIVE VSTUPOV, záznamy z vysielaní, ako aj VIP skupina, ktorá je prístupná účastníkom programu, boli vytvorené na to, aby som vám mohla odovzdať veľmi veľa hodnoty, jednoduchý návod pre rýchle výsledky, ako mať deti zdravé po celý rok a zároveň ako dosiahnuť vašu prirodzenú váhu prirodzeným spôsobom, bez diét, športu či odriekania!

DVA VARIANTY PRODUKTU, ONLINE KURZ aj ONLINE PROGRAM, vám ukážu, ako mať deti po celý rok zdravé, a to prirodzenou cestou.

V online programe máte v porovnaní s online kurzom navyše 9 Live vstupov v uzatvorenej VIP skupine, každý týždeň iná téma, s možnosťou pýtať sa otázky. Cieľom online programu je mať deti už za niekoľko mesiacov po celý rok zdravé, a ideálna váha mamičky, na čom budeme pracovať v Live vstupoch krok za krokom ❤️

Deti sú pre mňa to najviac a ja viem, že pokiaľ budú mať rodičia neustále choré deti, nebudú mať skutočnú ľahkosť bytia a pokoj na duši. Nebudú mať čas na seba a na svoju prácu. Zároveň kto by sa chcel neustále pasovať so soplami, zápalmi a nežiť naplno? Deti a ich rodičia si zaslúžia viac! Preto som sa rozhodla všetky moje cenné skúsenosti a vedomosti odovzdávať ďalej a pomôcť rodinám žiť život v láske, radosti a pevnom zdraví, pričom ako vedľajší, ale zato veľmi zaujímavý efekt docielime, že maminky sa dostanú na svoju prirodzenú váhu ❤️❤️❤️

DOPRAJME SI TO, TEN KRÁSNY POCIT ❤️❤️❤️

ONLINE KURZY PRE ZDRAVIE CELEJ RODINY

ZAKÚPIŤ SI KURZ

Kniha a eBook Ako žijú zdravé deti (Príbeh a poznatky rodiny, ktorej deti sú po celý rok zdravé)

Obľúbený Ebook a tlačná kniha, ktorá obsahuje príbeh našej rodiny, ako to robíme, že sú naše deti po celý rok zdravé. Dozviete sa v ňom:

ako mať deti stále zdravé
ako budovať imunitu
ako nebrať lieky

Ako liečiť zápaly bez antibiotík
a keby aj náhodou ochoreli, ako ich rýchlo vyliečiť prírodnou cestou
ako mať zdravý metabolizmus a nepriberať na váhe
čo ideálne jesť na raňajky, desiatu, obed, večeru a počas Vianoc
aký denný režim je v súlade so zdravím
ako sa zbaviť dioptrií
ako mať čo najkrajší prirodzený pôrod
a veľa veľa informácií pre zdravie vašich detičiek ❤️

ZAKÚPIŤ SI KNIHU ALEBO EBOOK ZAKÚPIŤ SI KNIHU ALEBO EBOOK



ONLINE KURZ PRE BUDÚCE MAMIČKY: ZDRAVÉ TEHOTENSTVO A POHODOVÝ PÔROD

Pre tehotné budúce mamičky, pre zdravé tehotenstvo v plnej energii a vo forme, pre poskytovanie sebe aj dieťatku tej najlepšej výživy, ako aj pre pohodový pôrod bez bolesti, som si pre vás pripravila online program Zdravé tehotenstvo a pohodvý pôrod, kde si prejdeme zdravé stravovanie a tipy počas tehotenstva a pre pohodový pôrod.

ZAKÚPIŤ SI KURZ



Prémiový mentoring pre individuálny prístup

Táto možnosť je pre ženy, ktoré majú rady individuálny prístup, veľmi veľa hodnoty a veľmi rýchle výsledky.

O AUTORKE ONLINE KURZOV

Volám sa Zuzana Jančoková.

Som mamou troch detí a sprievodkyňou rodičov na ich ceste ku zdravým deťom po celý rok. Ako rodič som si nemohla predstaviť, že by boli toľko choré, ako som ešte ako dieťa bola ja. Rozhodla som sa ich mať zdravé po celý rok. Zaslúžia si to. Zaslúžim si to aj ja.

Preto dnes sprevádzam rodičov na ich ceste ku zdravým deťom po celý rok.

Deti na to majú právo žiť zdravý život 👍 A ako rodič si nemôžete želať viac ❤️

Doprajte to vašim deťom ❤️

Niektoré veci sa neodkladajú... Už za niekoľko mesiacov môžeš mať deti zdravé po celý rok, a to už ozaj stojí zato!

ONLINE KURZ s členstvom vo VIP skupine

Vedomosti, ktoré mám, sú kľúčové vo výchove zdravých detí. Obsahujú všetky dôležité oblasti a faktory pre zdravé telo a zdravú myseľ, pre šťastné bytie a láskyplný život. Deti na to majú právo žiť zdravý život 👍 Ako rodič som si nemohla želať viac. Doprajme to sebe a predovšetkým našim deťom ❤️

Online kurz s členstvom vo VIP skupine

Kúpou online kurzu Komplexné zdravie detí od narodenia, ako aj prémiových mentoringov, získate členstvo vo VIP skupine. Súčasťou členstva v skupine sú živé vstupy a odpovede na vaše otázky, poradenstvo a podpora členov skupiny.

ZAKÚPIŤ SI KURZ

RECENZIE ZÁKAZNÍKOV

Anka

Určite si prídu na svoje ľudia, ktorí chcú spraviť niečo pre zdravie svojich detí, ako aj pre svoje zdravie a nevedia, akým smerom sa vybrať. Zuzka ponúka návody, informácie a
inšpiráciu, ktorá môže byť začiatkom ich cesty. Zároveň Zuzkina podpora v malej skupine ľudí bola pre mňa kľúčová.

Nina

Zuzku môžem naozaj len a len odporučiť ako dobrý návod alebo inšpiráciu k zmene životného štýlu. Po tom, ako sme si zvykli na nový životný štýl, výsledky na seba nenechali dlho čakať. Naše deti už nesoplia a mne sa tým dosť uľavilo. Treba len chcieť, potom to už ide a určite to stojí zato!

Katka

Zuzka nepodáva len strohé informácie, rady a návody, ako žiť zdravšie a radostnejšie. Jej kurz je popretkávaný osobnými skúsenosťami a praktickými informáciami, ako byť zdravý zavedením zdravého spôsobu
života. Zároveň sa nám Zuzka krásne venuje vo VIP skupinke.

MONIKA

    Moje deti sa narodili s histamínovou intoleranciou.
    Zaujímala som sa o spôsoby stravovania a vďaka Zuzke sme si našli ten svoj, ktorý rešpektuje zdravý životný štýl. Synovi ekzém úplne vymizol cca v 1,5 roku a doteraz ako 4-ročnému sa mu znova neobjavil.

    Ozaj niet na čo čakať, aj ty môžeš mať deti už čoskoro po celý rok zdravé a zároveň získať Tvoju prirodzenú štíhlu váhu. A to je krásny výsledok a najkrajší dar pre maminky a deti ❤️